Alltså va f…

3 lappar som sa att jag har paket att hämta på posten låg innanför dörren nu när jag kom hem. Då blir man alltid glad för man har ingen aning om vad det kan vara. Fast jag tittade närmre på ett – mitt nya körkort har kommit. Men va fan – det ska hämtas ute på blå port……
20120430-182227.jpg
Jag måste verkligen fixa till min cross så det kan bli min transportcykel!
Idag löser det sig för jag har världens bästa grannar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s