Vilodag

En dålig dag men ändå väldigt bra inprickad – vilodag!
Man blir alltid stressad när något stör träningsplaneringen ifall man skulle bli sjuk eller annat kommer i vägen. Jag behöver inte stressa upp mig idag för jag följer min plan. Gäller bara att skiten blir bättre så jag kan följa planen hela veckan ut! Men idag – no stress!
Istället kan jag ju planera för nya träningar. Filar på ett nytt rehabprogram med min nya älskling – TRX bandet! Något måste jag ju hitta på. Kan inte bara ligga och glo. Avledande manöver från det som molar i ryggen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s