Om Kajsa

IMG_9853Jo, det är jag!

Namnet är Kajsa. Har hunnit få några år på nacken men inte så gammal så att det stör. Har två underbara små killar där hemma som ser till att hålla sin mamma ständigt på alerten. Jobbar på Wellness Studio i Karlskrona som Personlig Tränare och Gruppträningsinstruktör.

Tävlar på cykel för Åhus CK.

Men vad ska jag göra nu?! Ska jag fortsätta att cykla? Är det dags för en ny tävlingskarriär? Jag står och trampar just nu och vet inte riktigt åt vilket håll jag ska. Vad jag vet är att min kropp, min maskin har ännu inte nått sin peak i prestation. Jag vet att jag fortfarande kan bli bättre. Men då krävs det ork och ett riktigt fokus SAMT ett bollplank – och allt det ska kunna gå i harmoni med mina grabbar. Livets balansgång……men det är väl det som gör det hela lite mer spännande???!!!
Välkommen att bevittna detta spektakel:-)

5 thoughts on “Om Kajsa

  1. Hej Kajsa, jag hittade din blogg när jag letade efter bilder på loppisar (!) och gillade din bild med loppisskylten mycket. Jag letade egentligen efter nån gratisbild att ha med på min bostadsförenings informationsblad, eftersom vi ska ha gemensam loppis här i sommar. Om du kan tänka dig att låta mig använda din bild (ska tryckas i vårt infoblad i 250 ex) får du gärna höra av dig till mig – det skulle verkligen uppskattas. Naturligtvis skriver jag ut ditt namn i så fall.
    Mvh
    Jenny

  2. Hej,
    Jaa… Det var en bild med en skylt som det stod loppis på. Skylten var under ett träd och annars var det mest grönska på bilden. Inlägget hette Loppis och var inlagt 10 juli 2011 :)
    //Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s