Om Kajsa

Jo, det är jag!

Namnet är Kajsa. Har hunnit få några år på nacken men inte så gammal så att det stör. Har två underbara små killar där hemma som ser till att hålla sin mamma ständigt på alerten. Jobbar på Wellness Studio i Karlskrona. Tävlar för Team CykelCity.se

Tänkte bjuda in dig i mitt liv. Vad kommer du att hitta här då? Om jag skulle beskriva mitt liv just nu med bara ett ord hade det blivit; TEMPO! Jag är alltid i gång. På gott och ont. Ensamstående, hårt arbetande två-barns mor och som om det inte vore nog – satsar på att vara i toppen bland damcykel-eliten på TEMPO 2011.
Vill du hänga med ett tag?
Varmt välkommen till min värld!

5 reaktioner på “Om Kajsa

  1. Hej Kajsa, jag hittade din blogg när jag letade efter bilder på loppisar (!) och gillade din bild med loppisskylten mycket. Jag letade egentligen efter nån gratisbild att ha med på min bostadsförenings informationsblad, eftersom vi ska ha gemensam loppis här i sommar. Om du kan tänka dig att låta mig använda din bild (ska tryckas i vårt infoblad i 250 ex) får du gärna höra av dig till mig – det skulle verkligen uppskattas. Naturligtvis skriver jag ut ditt namn i så fall.
    Mvh
    Jenny

  2. Hej,
    Jaa… Det var en bild med en skylt som det stod loppis på. Skylten var under ett träd och annars var det mest grönska på bilden. Inlägget hette Loppis och var inlagt 10 juli 2011 :)
    //Jenny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s